Pre prijatie do nášho klanu musíš splňať tieto podmienky:
- Nehádať sa s členmi klanu -Ano - Nebyť clan hoper -Ano - Veková hranica min. 15 rokov -Ano - Minimálne FPS 50 -Ano - Maximálne PING 80 -Ano
Vzor prihlášky:
1) Tvoj nick v hre:N1troo ale občas i NrK 2) Predošlé nicky:Enerka,N1troo,NrK_23 atd .. Nějaké tu fun 3) Kontakt [Skype]:enroo.us ( Určitě mě máte ) .. 4) Klanová historia:FbH,OwN,BtS,BsB,RLK,uS,oS a takové co nevydrželi. 5) Dôvod opustenia klanov:Napíšu to uplně přesně sem .. - FbH -Dal jsem leave protože mě nalákal Choose do BtS a do teď toho lituji, omlouvám se všem co jsem sklamal :/ .. - OwN - Určitě ten klan každý zná, ale obnovil to HeX, do teď se mi vůbec neozval a nic nevím, psal mi akorát že ať nedělám web, tož vše. - BtS -Odešel Choose a Já o s Madem zkoušel ještě nějak podržet, ale už nic, prostě to nešlo, každý člen leavnul .. - RLK -IN-ACTIVE, Xavier to dal. - uS -No takže, napíšu sem přesně jak to bylo teď s uS ..Byl jsem tam, jenže jsem šel in active a nějakou tu dobu nehrál, svěřil jsem to Madovi a Powovi, jenže ti šli udělat nový klan a jak určitě každý zná, tak mají název eF .. - oS -Byl jsem tam za Everyho,Sega,Menyho a Denigeho, nějak se tam hádali a pak se to rozpadlo, nevím už přesně jak to mezi něma bylo.
6) Vek: 17 ..2.4 18! .. 7) Ako dlho hráš GTA SA:MP:4 Roky. 8) Denne hráš: 2-3 Hoďky, jak bude potřeba. 9) Prečo chceš k nám do klanu:Už jsem tu byl, každý mě zná, jsem občas pro srandu když má být, ale občas někdy vyraplím, ale ne bezdůvodně, když do mě někdo pičuje tak si nenechám srát na hlavu .. Takže, proč vůbec chci k vám, je to jeden důvod .. jste super parta i když pár lidí odešlo, ale to nevadí, pořád jste pro mě dobrá parta FbH .. Znám tu všechny hráče, ale některý moc ne, protože přišli po mě pak sem a rád se s něma seznámím .. Doufám že mi to sem zpět konečně výjde, protože v celku na to čekám hoši! .. Doufám že mě máte stále rádi a nezapoměli jste na mě! .. 10) Tvoje FPS / Tvôj PING: Fps:100Ping:50-80 11) Ohodnoť svoj skill [0/10]:Nejtěžší otázka, svůj skill nemůžu ohodnotit sám, víte jak hraju, takže je to na vás .. 12) Niečo o sebe [čím viac, tým lepšie]:Zdravím všechny pařmeny/pařmenky u mé appky .. Moje jméno je Kristián, přijmení mám Nešpor, je mi 17 let, 2.4 mi bude 18 let.
Bydlím mezi Břeclaví a Brnem, ale narodil jsem se v Brně.
Moje oblíbené sporty jsou: Fotbal,Florbal,Atletika,Fitness,MMA a další pičovinky ..
bydlím s tátou, ale přemýšlím že bych se odstěhoval aby měli klid s mladší sestrou. Bydlíme v rodinném domku, bohužel bez matky :// .. To ale někteří ví, to tu nebudu vypisovat.
bydlím kousek od MaDa což asi každý ví, je to v phodě týpek a taky můj bffak.
Předem tady v téhle app děkuji každému za hlas, snad se vám app líbí a děkuji ještě jednou ..
**NĚCO VÍC**
Jméno: Kristián Příjmení:Nešpor Moje rodná zem:Česká Republika Váha:Měl jsem 75, konečně už 83. Výška:184 +- cca, neměřil jsem se dlouho. Barva vlasu:Hnědá Barva očí:Hnědá Pleť: Trošiču tmavší, ale opálenej, žádnej cikán! Oblíbené jídlo: Sežeru všechno co mi příjde do ruk. Oblíbené piti:Určitě nějaké jsou, alé né ty coopacke šunty za 8kč.
Keď prihláška nebude vyplnená podľa tohto vzoru bude ignorovaná!
App jsem nečetl, plánoval jsem ti dát hned ano, jen když jsem psal s Jožkem, tak jsem mu slíbil, že se Tě musím zeptat, on tu nechce moc clanhoppery, neříkám, že ty jsi, jen občas vidím, že obnovuješ a leavuješ a zakládáš klany během týdne, uS --> leave, obnova BtS --> teď app FbH, když tě přijmeme, zaručíš se, že tu zůstaneš a neodeješ kvůli každýmu blbýmu slovu, co může přílítnout? Přeci jen tohle není klan pro leavování..
[img]http://oi63.tinypic.com/1puerp.jpg[/img] is not a valid Image.
Po konzultaci na skype přijat na testmembera po dobu 2 týdnů, doufám, že mi neleavneš a že to s Aurem trochu dál dokopeš, gratuluji, přidal jsem tě do skype konverzace.
[img]http://oi63.tinypic.com/1puerp.jpg[/img] is not a valid Image.
Brandan Murray from Akron was looking for writing a short analytical essay rubric
Westley Chapman found the answer to a search query writing a short analytical essay rubric
Mike Sutton from Schenectady was looking for dissertation chapter ghostwriters sites uk
Sean McCarthy found the answer to a search query dissertation chapter ghostwriters sites uk
Reece Hunter from Arvada was looking for cheap thesis proposal writer for hire
Albert Lloyd found the answer to a search query cheap thesis proposal writer for hire
[b][u
Garrett Bailey from Rancho Cucamonga was looking for thesis results section psychology
Brennan Miller found the answer to a search query thesis results section psychology
Darrion Booth from Modesto was looking for mr birling inspector calls essay
Jamal Scott found the answer to a search query mr birling inspector calls essay
[b][url=https:
Jorge Goodwin from Hemet was looking for essays on media influence on children
Donavan Barker found the answer to a search query essays on media influence on children
[b]
Marquis Morrison from Syracuse was looking for essay written in spanish
Martin Gilbert found the answer to a search query essay written in spanish
[b][url=https://es sayer