Čítať tému
FbH website » GTA SA:MP squad » Prijatý do klanu
 Vytlačiť tému
App NrK
N1troo
- Nehádať sa s členmi klanu
- Nebyť clan hoper
- Veková hranica min. 15 rokov
- Minimálne FPS 50
- Maximálne PING 80

Vzor prihlášky:

1) Tvoj nick v hre: Teď momentálně používám NrK
2) Predošlé nicky: N1troo,eNRo, a takové ty debilní nicky Winking..
3) Kontakt [Skype]: enroo.us
4) Klanová historia: uS,oS,eStyle,RLK,FOS
5) Dôvod opustenia klanov:
uS - Ten clan jde pomalu do IN-ACTIVE tak to chci zkusit tu..
oS- Bylo spojeno z eStyle, bylo to hlavně když tam byl Every, Sego a podobní jebáčiXa-Xa..
RLK - Za Xaviera
FoS - Zjistil jsem že je to fake clan co kopirujou Dolloruv clan.
6) Vek: 16
7) Ako dlho hráš GTA SA:MP: 3 a půl roku.
8) Denne hráš: 3-4 Jak kdy, občas musím ven, a taky hraju fotbal, takže treninky a atd..
9) Prečo chceš k nám do klanu: Jak jsem si všimnul tak ste dobrá parta.Chci konečně být v claně kde jsou v pohodě lidi, drží jako kolektiv a jsou jebnutíXa-Xa
10) Tvoje FPS / Tvôj PING: 100 +
11) Ohodnoť svoj skill [0/10]: Sám od sebe ho hodnotit nemůžu, to musíte ohodnotit vy když jsme měli proti vám CW a nebo TG.
12) Niečo o sebe [čím viac, tým lepšie]: Takže zdravím všechny z clanu FbH Xa-Xa .. Je mě 16 let a narodil jsem se v Brně, ale teď v Brně nebydlím a bydlím v Břeclavi. Moje oblíbené koníčky jsou : Fotbal, posilování a taky chození ven na procházkyXa-Xa..Nevím co mám o sobě psát, kdyby jste se chtěl někdo na něco zeptat, ptejte se mě Smiling .. Pokusím se na vše odpovědět.

EternitY
Jasnačka enro Stick Tongue Out To vieš, že ANO síce si chuj ale tak čo narobím v pohode typek Smiling GL

N1troo
Děkuji ti :33 Smiling Xa-Xa..
media.giphy.com/media/xT1XGJpWjB3jGuQ372/giphy.gif

Velky Kral CiPsO
Dobry den možem ist do klanu?

N1troo
Ahoj Cipso Xa-Xa..

dodges
Neviem nepoznám ťa absolutne zatiaľ ti dám neutral a potom uvidíme Xa-Xa

N1troo
Jasný, díky Xa-XaSmiling

Dzou_
Ne, rozmazleny fagan a vysral si se na svuj klan, kdyz jde do inact, tak ho mas podrzet, pri cw tg warpujes. Urcite ne

Store_Je_Pan
Kokot šak toto je čistá VG skilla /Q ... a ta CH , ja som z toho v piči Xa-Xa Shock

sNko
asi ne možno názor ešte zmením

N1troo
Já nehraju VG Xa-XaD...Bože, možná si mě pleteš ze Strike Store Xa-Xa.. Ale nevadí..sN díky Winking..

N1troo
A Dzou, občas warpuji, ale je to pojebaným pingem Winking..Budou mě předělávat NET a mělo by být vše OK, ale aj tak ti díky za hlas Winking ..A ještě něco k uS, nejde to udržet sám ten clan, chci vyzkoušet konečně nějaký v pohodě clan a být v clanu kterej je AKTIVNÍ a neserou na něj.

Store_Je_Pan
Dávam NEUTRAL
Upravil Store_Je_Pan dňa 07-02-2015 13:47

N1troo
Oka, díky Winking..

Velky Kral CiPsO
ano
Upravil Velky Kral CiPsO dňa 07-02-2015 22:59

N1troo
Děkuji ti Cipso Smiling..

Dzou_
Okey rozhodl jsem se pro ano, vcera jsem s tebou hral tg (1103) a tp byla dobra, uz nejsi tak vybusnej jako driv, takze kdyz mi neco prihodis na ucet, mohlo by to byt ano.

N1troo
Jééj .. děkuji teda moc .. Já ti říkal, hodně jsem se změnil Winking..

S3ty
ano
Upravil S3ty dňa 08-02-2015 22:11

http://T
N1troo
díky Smiling
Upravil N1troo dňa 08-02-2015 22:31

Prejdite na fórum:
Posledné zápasy
KwS 90:63
F4K 90:80
specnaz 60:44
WsK 60:49
b3p 90:41
Ukázať všetky výsledky
Posledný prihlásený
Nick: Deriksl
Zaregistrovaný: 21.05.17
207 týždňov
Nick: DavinDib
207 týždňov
Nick: Kevenmuro
207 týždňov
Nick: Jerodlom
208 týždňov
Nick: KeganGaw
208 týždňov
Trening
Pondelok
- - -
Voľno
Utorok
- - -
Voľno
Streda 20:00 cj.crew.sk:7796
Štvrtok
- - -
Voľno
Piatok
- - -
Voľno
Sobota
- - -
Voľno
Nedeľa 21:00 cj.crew.sk:7796
Shoutbox
You must login to post a message.

02-01-2019 07:10
Brandan Murray from Akron was looking for writing a short analytical essay rubric Westley Chapman found the answer to a search query writing a short analytical essay rubric

02-01-2019 06:53
Mike Sutton from Schenectady was looking for dissertation chapter ghostwriters sites uk Sean McCarthy found the answer to a search query dissertation chapter ghostwriters sites uk

02-01-2019 06:37
Reece Hunter from Arvada was looking for cheap thesis proposal writer for hire Albert Lloyd found the answer to a search query cheap thesis proposal writer for hire [b][u

02-01-2019 06:21
Garrett Bailey from Rancho Cucamonga was looking for thesis results section psychology Brennan Miller found the answer to a search query thesis results section psychology

02-01-2019 06:05
Darrion Booth from Modesto was looking for mr birling inspector calls essay Jamal Scott found the answer to a search query mr birling inspector calls essay [b][url=https:

02-01-2019 05:49
Jorge Goodwin from Hemet was looking for essays on media influence on children Donavan Barker found the answer to a search query essays on media influence on children [b]

02-01-2019 05:33
Marquis Morrison from Syracuse was looking for essay written in spanish Martin Gilbert found the answer to a search query essay written in spanish [b][url=https://es
sayer

Anketa
Kto je vačši SEXOŠ ?

Aure
Aure
68% [15 Hlasy]

CiPsO
CiPsO
32% [7 Hlasy]

Hlasy: 22
Len prihlásení môžu hlasovať.
Začiatok hlasovania: 02.09.16