1) Tvoj nick v hre: [K]ille[r]iK
2) Predošlé nicky: Nemal som iné.
3) Kontakt [Skype]:filip.sula
4) Klanová historia: V žiadnom SAMP clane som nebol (iba v server clanoch).
5) Dôvod opustenia klanov: Neaktivita členov.
6) Vek: 14
7) Ako dlho hráš GTA SA:MP: Asi 2-3 roky.
8) Denne hráš: 2-3 hod.
9) Prečo chceš k nám do klanu: Páči sa mi názov a chcel by som skúsiť nejaký sawn clan.
10) Tvoje FPS / Tvôj PING: FPS: 130 Ping: max 60
11) Ohodnoť svoj skill [0/10]: 6
12) Niečo o sebe [čím viac, tým lepšie]: No ... Volám sa Filip, bývam na Slovensku, chodím na ryby, rád hrám futbal, florball a počítačové hry.
PS: Nevedel som, čo tu ešte mám napísať. (je tu toho trocha menej)
Až zjistíš, že FbH je nejlepší klan na této planetě, tak se budeš držet za šulina a kroutit hlavou co jsi za pičusa a co sis to podal za přihlášku. -Absolutně jsi přihlášku odflákl -každýmu bylo 14, ale každej se choval s timto věkem různě a proto si myslím, že soudit podle věku je pičovina. -Nebyl jsi v žádným klaně a chceš jít do takovýho TOP?nenenenene, zkus slabší klany jako jsou xxx,ds,swe,rhs atd a potom můžeš zkusit fbh
Myslím si, že jsem si dal na této odpovědi více záležet, než ty na přihlášce.
Miluji když mi 15 letej kluk, který bydlí ode mě 2 km, mi nadává přes skype ♥
Takže, tady máš mínuska: - Odfláknutá app, kdyby sis dal s tím větší práci a rozepsal, tak ještě přemýšlím nad tímhle. - Ano, jak psal MaDíQ s tím věděk, každýmu bylo 14 a choval se různě, ale to je už jedno, za to máš mínus taky. - Nemáš žádnou zkušenost v klanech, nebudeš vědět "TP" natož ovládat sawny moc ..A hned si dát app do takového legendárního klanu, to není moc dorá věc .. Jak psal MaDíQ, zkus si dát app do takových víc low klanu jako jsou Ds a dál co vypsal ..
Prostě za mě máš NE.
Brandan Murray from Akron was looking for writing a short analytical essay rubric
Westley Chapman found the answer to a search query writing a short analytical essay rubric
Mike Sutton from Schenectady was looking for dissertation chapter ghostwriters sites uk
Sean McCarthy found the answer to a search query dissertation chapter ghostwriters sites uk
Reece Hunter from Arvada was looking for cheap thesis proposal writer for hire
Albert Lloyd found the answer to a search query cheap thesis proposal writer for hire
[b][u
Garrett Bailey from Rancho Cucamonga was looking for thesis results section psychology
Brennan Miller found the answer to a search query thesis results section psychology
Darrion Booth from Modesto was looking for mr birling inspector calls essay
Jamal Scott found the answer to a search query mr birling inspector calls essay
[b][url=https:
Jorge Goodwin from Hemet was looking for essays on media influence on children
Donavan Barker found the answer to a search query essays on media influence on children
[b]
Marquis Morrison from Syracuse was looking for essay written in spanish
Martin Gilbert found the answer to a search query essay written in spanish
[b][url=https://es sayer