Jozky
|
Jozef |
Pridané 05-07-2015 03:58
|

Odpad

Príspevkov: 5
Založený: 05.07.15
|
1) Tvoj nick v hre: Jozky
2) Predošlé nicky: Jozefino
3) Kontakt [Skype]: Jozefko.Krhlicka
4) Klanová historia: Toto bude moj prvy klan
5) Dôvod opustenia klanov: Este neviem preco vas opustim ale myslim ze to bude kvoli hracom.Su pod moju uroven(Skillovu).
6) Vek: 26 .. na tej fotke je moj tatko.
7) Ako dlho hráš GTA SA:MP: Dnes som to zapol ale moj skill je vyborny.Mam skvely zrak,2 ruky,2 nohy,2 usi,2 oci ale vajco mam len jedno..som jednovajecny alebo ako sa to vola.Ale mne to nevadi.Obcas ma boli druhe vajco aj ked tam vajco neni ale proste ta koza a ten priestor v nej ma obcas boli.
8) Denne hráš: To zalezi na tatkovi.Vacsinou ideme do lesa drevo rubat alebo musim ist do stodole nieco porobit ale ked sa tu dostanem tak ma tatko odtialto neodtrhne.Zabera len to ked mi povie ze usla svina z ohrady.
9) Prečo chceš k nám do klanu: Pretoze ako prvy clan chcem nieco taketo.Nie moc silny a taky hlavne pre mna ..ktory splna moje podmienky a hlavne som rad ze tu neni nikto z mesta a ze ste tu vsetci z dediny.Paci sa mi ze fetujete.Zacinal som fetovat uz ked som mal 15 rokov.Mal som babu a bavilo ma cuchat jej muslu ked sa vycikala..dobre to vonalo a preto som vzdy s nou chodil na zachody.Potom sa somnou rozisla lebo nasilu musela cikat ale potom som chodil mojmu tatkovi fetovat ponozky v ktorych bol cely den .. najlepsie to robil ked robil pri svinach to bolo vacsinou utorok-streda-sobota.Ked robil pri konoch tak to moc negradovalo a preto som zacal fetovat kamaratovu mrtvu babku ktoru som vykopal predvcerom z hrobu a fetoval som jej zhnitu hlavu.On sa na mna ale hneva ale to nevadi.
10) Tvoje FPS / Tvôj PING: Tak mam stary pocitac este myslim 98.A preto mam vyhodu ktoru musite ocenit ze sa viem teleportovat.Vacsinou mam 3 fps takze to druhy hrac vidi ako keby som sa teleportoval z miesta na miesto.Myslim ze som najrychlejsi hrac v GTA.
11) Ohodnoť svoj skill [0/10]: Vdaka teleportom a tejto jednoduchej hre 10
12) Niečo o sebe [čím viac, tým lepšie]: Tak nieco o sebe vam napisem.Volam sa Jozko (priezivsko nenapisem) a mam 26 rokov.Nepamatam si uz ako som sa narodil no pamatam si ze ked raz tatko robil parky zo svin ked prisel Ujo bača z hory tak som ich grcal nakrajane do vane a od vtedy mame sprchovy kut a moderny celkom..to je to jedine co mame moderne v domacnosti.Nenervujem sa a hlavne rad chodim na vesnicke diskoteky..minule som sa pobil s jednou babou a mala vybite uz 3 zuby pred tym..ale to my sa takto furt .. tu sa baby mlatia a tak som jej dal jednu facku nech sa zlakne a ta pica mi taku zajebala ze ma museli az na vyplach zobrat jak mi zle prislo.Rad opravujem traktory a rad sa v nich vozim.S kamosom furt sa vozime na multikare po polnej ceste a jeho sestra Emilia ona je taka mocna zena taka macata tak keby nebolo nej tak sa nepohneme..strom jeblo do cesty tak vysadla hned z multikari a upratala to.Vsetci si zo mna robia srandu aj robili hlavne v skole lebo som skulavy .. smiali sa ze skulim a koktam .. koktam lebo som sa zlakol od barana co mame v ohrade ..vlastne mali tatko ho zabil preto..zacal som z toho koktat,skulit,mavat zachvaty a tak.Ako som skoncil strednu skolu tak som siel robit na fabriku a potom som siel barany strihat..mamka z toho usila koberec ktory mam teraz pod stolom..sice su tam este blchy ale mne to nevadi dobre to nozky masiruje ..tak jemne moc.To je vsetko nejdem vas oberat o cas tak to som ja Jozo. |
|
|
|
Hercules |
Pridané 05-07-2015 04:05
|

Odpad

Príspevkov: 3
|
Pekna Prihlaska Davam ti ANO a zaroven jsi prijaty do clanu 
clantag [FbH], JSI PRIJATY ! GL 
Test Doba na 1 Mesic. |
|
|
|
Jozef |
Pridané 05-07-2015 04:07
|

Odpad

|
Dakujem !!!!!!!!!! |
|
|
|
Hercules |
Pridané 05-07-2015 04:10
|

Odpad

Príspevkov: 3
|
Nemas zac Hodne stesti  |
|
|
|
aure |
Pridané 05-07-2015 10:48
|

Členovia

Príspevkov: 145
Založený: 03.03.15
|
cc davam ti ano |
|
|
|
Jozef |
Pridané 05-07-2015 11:13
|

Odpad

|
Dakujem !!  |
|
|
|
soF7eZ |
Pridané 05-07-2015 12:19
|

Návštevník

Príspevkov: 139
Založený: 18.01.15
|
si sef ale dam ti ne promin
[img]http://relaxitsonlyart.com/wp-content/uploads/fuckthat.gif[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Dzou_ |
Pridané 05-07-2015 12:33
|

Návštevník

Príspevkov: 310
Založený: 13.01.15
|
TY jsi idealni pripad proc by lide meli pouzivat kondomy....
[img]http://i.nahraj.to/f/1h6T.png[/img] is not a valid Image.
[22:58:30] ㋛-Eter-♛: poviem vam takto viete kto je skiller ktory ma dokaže ohroziť?
[22:58:42] ㋛-Eter-♛: je to jediny Džou
[img]http://i.nahraj.to/f/1gB2.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Jozef |
Pridané 05-07-2015 15:07
|

Odpad

|
Meny a Every su top |
|
|
|
Dzou_ |
Pridané 05-07-2015 17:40
|

Návštevník

Príspevkov: 310
|
Nemohl jsem odolat a musel jsem zkusit aj tvoju mamku jak herkulesovu ma tiez dobru picku taku nemastnu neslanu jemne kyselu ako pivo toto ti dava moje ano
[img]http://i.nahraj.to/f/1h6T.png[/img] is not a valid Image.
[22:58:30] ㋛-Eter-♛: poviem vam takto viete kto je skiller ktory ma dokaže ohroziť?
[22:58:42] ㋛-Eter-♛: je to jediny Džou
[img]http://i.nahraj.to/f/1gB2.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
EternitY |
Pridané 05-07-2015 19:01
|

Návštevník

Príspevkov: 172
|
NEPRIJATY LOCK |